Промоции
 
Кошница
0 продукта
 
Посетители
00156015
 

Правила и Условия

"Правила и Условия" за ползване на Онлайн магазина "ДЪРВЕН МАТЕРИАЛ"
 
"Дървен материал" е търговска марка на фирма РАМСЕ ЕООД. 
 
Всички изображения, текстове и друга информация в сайта "Дървен материал" са собственост на фирма РАМСЕ ЕООД и са защитени със закона за авторско право и сродните му права.
 
РАМСЕ ЕООД не носи отговорност за публикувани от клиенти и посетители на сайта "Дървен материал" информация, изображения и текстове, като РАМСЕ ЕООД си запазва правото да редактира и премахва информация публикувана от клиенти и посетители на сайта.
 
Използването на информация от сайта на "Дървен материал" чрез RSS канала е разрешено в случайте единствено когато е уведомена фирмата РАМСЕ ЕООД по надлежния ред по телефон или имейл и посочено името на сайта линк към него.
 
РАМСЕ ЕООД си запазва правото без предупреждение и известие по всяко време да прекратява подаването на информацията чрез RSS канала.
 
Използването, разпостранението, копирането и възпроизвеждането на материали /снимки,видео,текстове/ информация от сайта "Дървен материал", без разрешението и знанието на РАМСЕ ЕООД е забранено и се преследва от закона.
 
Лицата които нарушават общите условия на упоменати по горе на сайта  "Дървен материал" носят гражданскоправна и наказателна отговорност за своите действия.
 
Всички посетители на сайта "Дървен материал" след като се регистрират в него или коментират някоя статия то те се съгласяват с "Общите условия" за ползване на уеб сайта "Дървен материал" собственост на РАМСЕ ЕООД. С приемането на настоящите "Общи условия", потребителят се съгласява с обработването на личните му данни за целите на директния маркетинг и се съгласява да получава рекламни съобщения от "Дървен материал". Потребителите имат право да възразят срещу обработването им на личните данни за целите на директния маркетинг, като изпратят писмено съобщение до "Дървен материал" на посочения e-mail за контакти.