Промоции
 
Кошница
0 продукта
 
Посетители
00155753
 

Поръчка, плащане и доставка

С потвърждаване на следните правила се съгласявате безусловно на изискванията за "Поръчка, плащане и доставка".

Запознат Съм с политиката на сайта "Дървен материал"за защита на личните данни.

РАБОТНО ВРЕМЕ: Понеделник - Петък 9:00ч до 17:00ч 

Почивни дни: Събота - Неделя и всички официялни празници на Република България.

1. Всички посочени цени на сайта "ДЪРВЕН МАТЕРИАЛ" са в Български лева (лв.) с включено  ДДС, те са за бр/брой/, вр/връзка/, лм/линеен метър/, м3/метър кубичен/ или м2/метър квадратен/. Цената на гредите са за 1брой (бр), като има описание за всяка греда на колко кубични метра отговаря, дъските са за 1м2 /един квадратен метър/ или ако искате 10м2 дъски трябва да изберете в графа количество:10, ламперията е за връзка (вр), като всяка връзка отговаря на квадратни метра покривна площ, дюшемето също е за връзка (вр) и отговаря за квадратни метра (м2) покривна площ, челните дъски са за 1брой (бр), первазите и летвите са за 1линеен метър (лм), цената на сухия материал е за 0.01м3 /един кубичен сантиметър/ или за 1м3 трябва да се посочи в графа количество:100. Импрегнирането е услуга с която се третира дървения материал с различни видове препарати а цената е за 0.01м3 (един кубичен сантиметър) или ако желаете да импрегнираме една греда 10х10х4м то тя е равна на 0.04м3 (четири кубични сантиметра) т.е трябва да се посочи в графа количесто:4, или ако трябва да се импрегнират 1.00м3 (един кубичен метър) дъски, то тогава трябва да се избере количество:100.

2. Поръчките се приемат и обработват от 9:00ч до 17:00ч, в зависимост от големината и спецификацията на поръчката и изискванията на клиента към нея може, да бъде готова и предадена на клиента от 5 до 7 работни дни. За специални поръчки (не посочени артикули на сайта) от 7 до 10 работни дни.

3. В зависимост от адреса на клиента поръчките могат и да бъдат доставени с транспорт от Нас срещу заплащане на /тон-километър/ или да бъде издадена поръчката в склад гр. София, като клиента си осигорява транспорт за собствена сметка.

4. Плащането на поръчките става при получаване на стоката в БРОЙ или Банков превод и подписване на Приемно предавателен протокол за получената стока.

5. След, като потвърдите поръчката наш технически сътрудник ще се свърже с Вас по телефон или емайл за да се уточнят всички параметри на поръчката и изискванията на Клиента към нея.

6. Фирмата си запазва правото да променя посочените цени на сайта по всяко време без предизвестия!